Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když pominu katastrofální pravopis, v němž si evidentně neděláte hlavu s čárkami a dalšími, pro Vás, asi "exotismy", pak se musím zeptat, podle jakého klíče jste svůj text nejprve někam napsal, pak ho rozházel náhodně do zvláštních vět a pak ho stejně náhodně poskládal do formy blogu...8-o

1 1
možnosti
Foto

RvRvRvRv Co je to za pojem tržní kapitalismus. Slovo kapitalismus se dostalo do evropských jazyků od francouzského utopistického filosofa Saint Simona. Marx si je vybral, aby jej postavil proti jiným ekonomickým systémů a to zejména proti otrokářství , feudalismu, a socialismu. Kapitalismus podle Marxe odumře a uvolní cestu socialismu. Kapitalismus je ekonomika založená na soukromém vlastnictví a volném obchodu.Již od počátku lidstva mezi sebou lidé směňovali práci za zboží nebo služby, které si sami nechtěli nebo neuměli vytvořit a cenu tvořil trh.

1 0
možnosti
HH

Aneb komunismus 2.0...

Prej kdo bude opečovávat dostane více...a od koho? Zase se budou utrácet peníze cizích schopných bezohledných individualistů...a co až zas dojdou, jak to vždy u levičáckých systémů je?

1 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 3,84
  • Průměrná čtenost 109x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik