Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Být mladý, obrátím své kroky k tomu, kdo je i není

Nehledám, ale jdu. Těmito slovy budu provázet dobu, která se nazývá zlomová a lidé budou oklamáni jako mnohokrát, protože nenašli, co najít měli, tedy Božství v sobě i v mé maličkosti.

Mládí vřed, ale co s mládím, které nechce být živoucí? (pracovní název)

 

Co je to mládí? Mládí se stav duše, kdy duše chápe Božství jako jednotu. Ovšem tohle paltilo, což dnes již neplatí. Toto téma je smutné, proto uvedu jen pár příkladů, které dokáží přinést lidem poznání, které udělají až budou dospělými.

 

 Na počátku mládí zní tato slova:Byl jsem proto, že jsem si přál prožít život, tohle téma bylo otevřeno mou maličkostí v době, které předcházelo mému zrozením.

 

 Však co se děje dnes? Dnes se děje, že lidé stárnou a nemoudří jako kdysi, kdy moudrost lidská může přijít k člověku v každý čas. Tento čas však není moudrý a lidé taky ne. Proč tomu tak je? Je to z důvodu nepochopení dneška, který říká toto:

 

 Kdo najde v dnešní době moudrost, ten projde životem jako vítěz, protože vítězství nebude zásluhou, ani bohulibou činností, ale poznatkem duše, která zrodící se na svět říká si toto: Kdo najde v tento čas duši, ten najde úhelný kámen k Bohu, kdy Božství nebude osamoceno a bude spolupracovat se mnou a já s ním na společných úkolech.

 

 Toto téma otevírám de facto poprvé. Nikdy jsem o tomto otevřeně nehovořil až nyní myslím, že nastala ona doba, kdy je nutné o tomto pohovořit. Co je příčinou zmaru v dnešní době, jsem dal odpověď, přesto všichni cítíte, že ta odpověď je neúplná, že ji cosi chybí, a to co jí chybí jste vy sami. Protože bez Vás, žádná změna neproběhne tímto způsobem: 

 

Na hraně dnes se skrývá soumrak a na samém konci dne se skrývá den nový. V tomto čase, kdo nalezne Božství v sobě nalezne i nový den, do kterého vkročí poté co jeho duše opustí tělo. Těmto slovy nebudete oblaženi, ale pochopíte více. To více znamená toto:

 

 Nikdo nemůže dojít ke stvořiteli nepřipravený. Proto stvořitel dal lidem čas na to, aby jej našli a to takovým způsobem, že budou povinováni jemu jako celému životu a to tímto:

 

 Nebuďte životem bez Boha, protože tento život není životem, ale je životem Boha, který není Bohem. Tedy člověk stvoří svého Boha, který se bude tvářit jako Bůh, a přesto nebude Bohem. Tato specifikace je nutná pro další pochopení. Kdo je tedy skutečným Bohem? Skutečným Bohem je ten, koho skutečně a upřímně milujete. Bez této lásky nebude Božství a je jedno kdo to je, možnosti jsou nepřeberné, jenže lidé to ctí tak, že si vybírají hmotnou věc a tu zbožšťují a toto zbožštění se stýká nízkosti, která nedodá těmto lidem nic, čím by nebyli. Takto funguje podstata Božství v nás. Hledám to jemné, co nikdo nevyslovil, jen nemůžeme si uvědomit co tvoříme a přitom víme co tvoříme. Právě toto je jako být a nebýt, proto Božství se tvoří v nás každým okamžikem.

 

 Ovšem vyvstává otázka, jak to souvisí s mládím, které se zdá dnes jako by bez života?

 

To že se zdá být bez života je přesný termín toho co se děje. Tito lidé odmítli Božství v sobě a nejdou cestou Božství, které nacházejí kolem sebe. Tito lidé trpí a nedokáží dát nikomu co mu přísluší. Toto znamení doby říká, že jsme na konci časů a tito lidé budou jako generace ztraceni, a to takovým způsobem, že budou muset sami najít to co nenašli, a to bude velice těžké, což spousta lidí nezvládne. Tato obtížnost znamená, že zkouška bude ostrá a bude znamenat vzestup nebo pád. Tito lidé to tak chápou a je jim jedno jak situace s nimi dnes vypadá. Tito lidé nejdou s Božstvím, a proto si mohou dovolit vše, není nikoho, kohoby poslechli, každý, kdo se jim postaví, mají chuť zničit.

 

 Tímto přístupem bude dokonáno to, co má být dokonáno a lidé vzdorující tomu všemu budou jako světlo Boha, které najdou v sobě. Tito lidé nebudou mluvit o Božství, ale budou ho cítit jako bytí, které bude provázeno zázraky. Tito lidé mají nastaveno vše tak, že budou oporou budoucímu stvoření.

 

 Myslím, že bylo řečeno vše podstatné a jak to vidí běžní lidé není zas, tak důležité, protože jak celý proces zvrátit jde jediným způsobem. Rodiče by museli sami najít Boha, a to nikdo nedokáže, protože nedokáže pochopit Božství. Tito lidé tak nemají co předat dál, a jejich život bude promarněn, kdy děti jim řeknou toto:

 

 Děkujeme za výchovu, přesto nejsme šťastné, co jste nám předali, za to vše se vám odvděčíme tak, že Vás nebudeme poslouchat a půjdeme svou cestou, protože nám nemáte co nabídnout.

 

 Děkuji Vám za pozornost a přeji Vám hodně zdaru v dnešním dni.

 

 J.H.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Herblich | pondělí 8.4.2024 10:33 | karma článku: 4,94 | přečteno: 127x
  • Další články autora

Jiří Herblich

Na konec nebude ničeho, čeho bychom si vážili

Budou to vztahy, a ne hmotné věci, které budou mít hodnotu. Vše ostatní pomine, jako pominulo mnohokrát. Proto věřte sami sobě, že bude lépe i potom co přijde.

20.5.2024 v 7:45 | Karma: 4,10 | Přečteno: 90x | Diskuse| Ostatní

Jiří Herblich

Kdo nepochopí křesťanství, ten nepochopí ani Božství, které v sobě nese

Nikdo nebude ušetřen poznání, že život není jen o konzumu, ale i o duši, která bdí nad stvořením, ne jako Bůh, ale stvořitel života zemského.

17.5.2024 v 6:30 | Karma: 4,78 | Přečteno: 81x | Diskuse| Ostatní

Jiří Herblich

Když chyby tvoří naši součást, co uděláme my?

Pochopit své chyby je nejdůležitější úkol života. To jen lidé bdící a ctící Božství dokáží své chyby rozvinout k dokonalosti. Proto nezoufejte ze svých chyb, ale mějte je rádi jako sami sebe, protože jen tímto povýšíte svůj život.

15.5.2024 v 14:57 | Karma: 0 | Přečteno: 25x | Diskuse| Ostatní

Jiří Herblich

Když kýchnu, probudím život k životu

Kdo nabude pozornosti života? Bude to ten, kdo dal život, nebo ten, kdo život přijímá? Jsou to obě poloviny života věčného, proto se nebojte života a dejte mu vše, co potřebuje.

13.5.2024 v 6:24 | Karma: 0 | Přečteno: 32x | Diskuse| Ostatní

Jiří Herblich

Na padrť se rozbil život můj, když jsem potkal tebe

Nehledíc na dobu, říkám slovy útěchy: Jsou příběhy, které jsou životem a životem je, příběhem mým. Kdo najde v životě poznatky duše, bude jako já.

10.5.2024 v 11:23 | Karma: 5,06 | Přečteno: 140x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Po zásahu blesku museli v Drážďanech dva lidi oživovat, zraněných je deset

20. května 2024  20:57

Zásah blesku si v pondělí večer v Drážďanech vyžádal deset zraněných, z nichž dva záchranáři museli...

Za jeden krok vpřed dva vzad. Západní rozhodnutí jsou pomalá, říká Zelenskyj

20. května 2024  20:46,  aktualizováno  20:53

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj si v interview s agenturou Reuters postěžoval na pomalá...

„Z platu za práci pro stát nevyžiju.“ Zaměstnanci soudů míří do stávky

20. května 2024

Premium Vláda má další problém. Po učitelích a zemědělcích budou stávkovat i zaměstnanci soudů....

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 318
  • Celková karma 3,49
  • Průměrná čtenost 121x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik