Kdo chce nový světový řád?

Jsou  věci o kterých se nediskutuje, protože se žijí, přesto by byla dobrá diskuze na téma, jak dál. Povzbuzení pro lidi je to, že vše jednou skončí, důležité je neudělat stejné chyby jako dříve.

Posláním informací je změnit svět. Později bylo toto pravidlo upraveno tak, že manipulace s informacemi má změnit svět. Kde je pravda, která se skrývá? Pravda je v tom, že informace mají schopnost měnit vše, kdo je nemá stojí bokem a ten se dlouho na výsluní neohřeje. Jak to tedy s těmi informacemi je? Informace je pole, které zvýrazňuje poznatek jedince stejně tak poznatek společnosti. Kdo ovládá toto pole? Toto pole je ovládáno Bohem, který sdílí své informace se všemi, kteří o ně stojí. Kdo o ně nestojí, ten má psáno v osudu, že bude na výspě a skončí jako oškubané kuře, i když se o nic nesnaží. Jak je to možné? Doba je totiž taková, že vše má svou hodnotu. Není to hodnota, kterou mu dávají lidé, ale je dávána Bohem tím, že věří. Kdo pochopí toto oceňování, pochopí i skutečnou hodnotu věcí. Pro takové lidi nebude problém v budoucnu až dojde tento finanční systém na konec své cesty, určit hodnotu takovou, že bude vše opět v pořádku. A kdo bude tímto oceňovatelem z lidí? Budou jím lidé, kteří věří sobě jako jemu, kdy vše je tak dokonale propojeno, že dokáží dát všemu co jest zapotřebí. Tito lidé budou novými úderníky doby, protože od nich půjde vědomí nové hodnoty věcí. Dá se tak spolehnout na dobu minulou, kdy oceňování bylo v rukou rovněž lidí, přesto ctili pořádky takové, že dávali všemu co jest? Tito lidé to mysleli dobře, byli si vědomi všeho co přináší život a z tohodle pohledu se snažili zabezpečit. Nová doba bude jiná, zde nepůjde o zabezpečení, ale o holý život. Tímto bych tuto diskuzi uzavřel.

Diskuze:

Je světový rád organizován?
Tento systém, který se promítá do života lidí je organizován. Jeho organizace je smysluplná a dokáže spolupracovat s Bohem na věcech o kterých běžný smrtelník nemá tušení.

Takže pokud to jde s Bohem, pak cesta i když je naznačená krutá je smysluplná? 
O smysluplnosti této otázky nepochybuj, je to otázka obtížná na pochopení, kdy Bůh nedělá jen to co by člověk rád viděl, ale i to co se dotýká celé země. Tenhle dotek je tak hluboký, že jej chápou jen skuteční lidé, že dál by s takovým systémem se dál jít nedalo.

Přesto musím namítnout, že to co plánují má být tyranství, což se v Bohu určitě tak nejednalo.
Je pravda, že myšlenka v lidech došla jinam, než by měla být. Jedná se nyní o lidech a měli by každý kdo slyší tato slova se vzchopit a jednat tak jak velí člověku jeho vědomí. Právě být člověkem je veliká výzva což si spousta lidí neuvědomuje, jsou jen podílníky něčeho o čem nerozhodují. Tohle se musí změnit, doba je taková, že každý bude muset přidat svou trochu do mlýna aby výsledek stál za to. Bez obyčejných lidí však žádný systém nemá naději na úspěch. Proto snažte informovat o všem co se tu probírá a nedejte se odradit tím, že nechápete věci budoucí. Věci budoucí jsou o tom, že člověk půjde dál a bude opět člověkem pokud pochopí. Je na Vás, aby pochopení, které budete dávat bylo pochopením Boha, který bude určovat Vaše kroky.

Proč se o novém systému nemluví, ale dávají se mu jména jako agenda 2030, je to z  toho důvodu, že se čeká na lidi, kdo se toho chopí?
Jména nic neříkají, stejně tak ti neřekne nic ani tento nový systém, který bude aplikován. Jeho realizace je nezbytná a půjde-li vše podle plánu dojdete brzy do míst, která by měli být vypuštěna z vašich úst jako poznání. Tímto naznačuji, že poznání je duchovním měřítkem doby a tohle poznání, které uděláte Vás posune o hodně dál jako společnost, stejně jako lidi. Kdo stojí jen kousek opodál, zítra již stojí v dáli.

A jak naložit s otázkou co bude poté co se stane nový řád funkční, budou mít lidé odvahu se zapojit do něj, nebo budou stále pasivní jako doposud?
Je to důležitá otázka. Lidé nebudou pasivní jako doposud. Jedním z předpokladů je to, že budou více chudší, o to bohatší, protože zkušenost se nedá koupit.

Proč se to celé týká jen Evropy?
Evropa je skutečná perla mezi krajinami. Žijí zde lidé, kteří v minulosti hodně dokázali. Dokázali se poprat s nepřízní doby i osudu a dokázali tak stvořiteli, že jejich jméno je hodno nést jméno průkopník. Jejich jméno bude pak zapsáno zlatými písmeny z důvodů, že nakonec uspějí. Protože by to nebyl Bůh Bohem, kdyby dával lidem úkoly, které by neměli zvládnout.

Nehrozí, že ta změna bude opět ukradena jak "revoluce" v 89. roce?
Tato změna nebude ukradena, lidé již pochopili co jsou vedoucí lídři zač a nebudou se snažit dávat všemu to co by měli dávat. Jejich pozornost bude upřena na výšiny, které budou výšinami lidí, ne vysněných Bohů, kteří by chtěli lidem vládnout. Zkrátka bude tato změna o lidech, kterým bude nabídnuta možnost se zúčastnit se změny, která tu měla nastat již dávno.

Taky si myslím, že změna je nutná, že současný systém došel na samý konec a Evropa je zkušebním balónkem, a podle toho jak to dopadne budou to pak aplikovat dále. Můj osobní názor je ten, že to dopadne přesně opačně, než bylo zamýšleno, protože život přináší všelijaké překvapení o kterých si člověk nedokáže nic představit. Je to zkrátka o Bohu a jeho působení, člověk tu hraje jak by se dalo říci druhé housle.

Je to tak, pochopils mnohé, přesto si nemyslím, že člověk tu hraje druhé housle. Myslím, že každý je první v momentě, kdy lidé půjdou za sami sebou jako lídry co provází dnes, dojdou do míst, kde pochopí vše. Dalo by se říci, že člověk je nadán vším co mu přináší život takový, jaký si zaslouží.

Přesto jsou lidé, kteří mají obtížný život, je to z důvodu jejich pochybení?
Není o to pochybení, je to vize, která způsobuje tento stav. Tito lidé by dokázali se ze své bídy vymanit celkem snadno, musel by jim dát druhý člověk vizi, kterou by následovali. Jejich vize je ta, že budou trpět, aniž by věděli za co.

Tohle dokáží jen výjimeční lidé, to se moc lidí pomoci nedočká.
Je to tak, tohle skutečně dosáhnou jen výjimeční lidé. Tito lidé však jsou. Jediná rada je poprosit Boha, jestli by jim dovolil potkat takového člověka.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | pátek 29.7.2022 13:41 | karma článku: 6,84 | přečteno: 359x